• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Hair Labs Clay, hét stylingproduct wanneer je dunner haar hebt!

op August 06, 2021

Heb jij dun haar en moeite met het vinden van de juiste stylingproducten? Probeer dan eens onze eigen producten. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor mannen met dun haar.

De producten bevatten voedende ingrediënten die het haar voller en gezonder maken.

Het gebruik van gels en pomades is erg populair. Maar wist jij dat deze producten ontzettend schadelijk kunnen zijn voor je haar? Veel gels en pomades bevatten namelijk ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor je haar, denk aan alcohol en polymeren. Deze ingrediënten maken het haar droog en uiteindelijk dunner. Ook haarolie kun je beter vermijden, dit bevat namelijk siliconen, die je haar verzadigen en het breekbaar maken.


Aanbeveling

Onze eigen producten bevatten allemaal voedende en natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je haar gezond blijft. We bevelen het gebruik hiervan dan ook aan wanneer je dunner haar hebt en toch er goed uit wil zien!


Clay voor dunner haar

De matte clay bevat onder andere Kaolien klei, dit geeft dun haar extra body en een natuurlijke look. De clay is gemakkelijk aan te brengen en door de stevige hold blijft je haar de hele dag in model zitten.


Paste voor dunner haar

Deze paste bevat onder andere castorolie dit voed je haar tijdens het stylen. De paste is gemakkelijk aan te brengen en door de flexibele hold kan je je haar de hele dag door restylen.

Benieuwd naar deze producten? Klik hier voor de gehele collectie .

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


TERUG NAAR BOVEN