• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie
Veilig betalen

Veilig betalen

Bij Hair Labs betaal je veilig en op de manier van jouw keuze. We bieden de mogelijkheid om via iDeal, PayPal, Creditcard of op rekening te betalen.

Géén extra kosten

Hair Labs rekent geen betalingskosten. Dit geldt voor alle betaalmethodes.

iDeal

iDeal is de meest gemakkelijke manier om te betalen. Je kiest je eigen bank, waarna je via een beveiligde verbinding (let op dat het websiteadres begint met https://. De S staat voor Secure), contact maakt met jouw eigen bank.

Paypal

Eenvoudig en zeker betalen met Paypal kan ook bij Natural Labs. Je wordt na de aankoop doorgestuurd naar de beveiligde Paypal omgeving, waar je met je eigen account de betaling kunt voltooien.

Creditcard

Wij accepteren de creditcards Visa, Mastercard en American Express. Een veilige manier van betalen en in de meeste gevallen verzekeren de creditcardmaatschappijen je bestelling zelfs.

Op Rekening (Verzenden met Factuur)

Betaal je je bestelling liever achteraf door middel van een factuur? Ook dat is bij ons mogelijk. Je krijgt de producten dan samen met de factuur thuisbezorgd. Deze factuur dien je binnen 14 dagen te betalen. De bestelling op factuur mag maximaal een waarde hebben van €150,00.

Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet voor alle bestellingen aan te bieden. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij aanbieden. Wij vragen om je begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekening.

Bancontact

Indien je woonachtig bent in België kun je via HairLabs.nl gebruik maken van Bancontact, dit is de Belgische variant van het Nederlandse iDEAL. Met Bancontact zorg je voor een directe betaling van jouw order zonder tussenkomst van een externe partij. Je bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Klarna

Met Klarna ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt.

TERUG NAAR BOVEN