• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Verschil tussen Revivogen en Propecia

op March 22, 2016

Revivogen vs Propecia

Revivogen en Propecia (Finasteride) hebben veel overeenkomsten. Maar ze hebben minstens zoveel verschillen. We hebben alle overeenkomsten en verschillen op een rij gezet. Zodat je een goede keuze kunt maken tussen deze 2 producten. En kom je er niet uit? Bel of e-mail dan met onze klantenservice voor een vrijblijvend advies op maat.

1. DHT en 5AR enzym

Zowel Revivogen als Propecia verminderen de productie van DHT door het 5-alpha-reductase enzym te blokkeren.

2. 5-alpha-reductase enzym

Er zijn twee vormen van het 5-alpha-reductase enzym, namelijk Type 1 en Type 2. Revivogen blokkeert beide types tot 90%.  Propecia blokkeert alleen Type 2 en doet dit tot 65%. 

3. Systemisch of plaatselijke werking

Propecia vermindert systemisch de productie van DHT. Dit betekent dat het DHT in het hele lichaam aanpakt. Revivogen werkt lokaal, vermindert de productie van DHT op de scalp en in de haarfollikel. Dit gebeurt zonder de rest van het lichaam te beïnvloeden.

4. Bijwerkingen

Doordat Propecia via de bloedbaan werkt, beïnvloedt het het hele lichaam. Vaak treden er bijwerkingen op. Bij mannen kan het de libido beïnvloeden, bij vrouwen kan het tijdens de zwangerschap invloed hebben op de ontwikkeling van het geslachtsdeel van de baby. Revivogen kent deze bijwerkingen niet, dankzij de plaatselijke werking via de poriën en haarschacht. Revivogen is hierdoor geschikt voor mannen en vrouwen. Ook voor vrouwen tijdens hun zwangerschap.

5. Alleen voor mannen of voor mannen en vrouwen?

Propecia kan alleen door mannen worden gebruikt en is enkel op doktersrecept verkrijgbaar. Revivogen kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt. Een recept is niet nodig, je kunt het gewoon online bestellen.

6. Bevorderen van follikelgroei

Revivogen blokkeert de alpha reductase op de hoofdhuid en de 5 alpha reductase die de omzetting van Testosteron naar DHT bevordert. Het bevordert de fase van de follikelgroei. Propecia doet dit niet.

Een natuurlijk alternatief

Revivogen is een natuurlijk alternatief voor Propecia. Iedereen die aan androgene alopecia (erfelijke haaruitval) lijdt, kan dit product gebruiken. Zowel mannen als vrouwen. Wil je meer weten over Revivogen? Vraag onze klantenservice vrijblijvend om informatie. Wil je Revivogen of Revivogen Pro direct eens proberen? Bestel dan een 2- of 3-maandenkuur in onze webshop. Propecia verkopen wij niet, omdat het doktersreceptgebonden is en omdat wij vinden dat er erg goede alternatieven voor zijn.

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


TERUG NAAR BOVEN