Revita Shampoo Reviews

Revita Shampoo behoort al jaren tot de best werkende haargroeistimulerende shampoo’s. Revita is ontwikkeld door DS.Laboratories (ook bekend van Spectral) en bevat veel ingrediënten die de haargroei stimuleren. In dit artikel vind je Revita Shampoo reviews en een blinde test in de vorm van een video. Als je Revita nooit eerder hebt gebruikt en het graag eens wilt proberen, dan geldt bij Hair Labs een niet-goed-geld-terug garantie.

Reviews

Revita Shampoo heeft een beetje een vreemde oranje kleur. De geur is erg prettig en de shampoo voelt zacht aan. Gemakkelijk masseert hij in je haar.

Revita Shampoo bevat geen sulfaten, maar wel een vervanger. Sodium Laury Sulfoacetate (SLSA) is een mild sulfaat dat zorgt voor de reinigende werking en het schuimen van de shampoo. SLSA heeft grotere moleculen, waardoor het minder in de huid dringt. Hierdoor werkt dit niet irriterend, zoals gewone SLS.

Na het gebruik van de Revita Shampoo voelt het haar prettig en schoon aan. De werking tegen haarverlies is niet direct zichtbaar. Maar na verloop van tijd merken we een duidelijke vermindering van de haaruitval. Het haar wordt iets dikker en voller. Van shedding is geen sprake.

Let op: jouw haar is uniek en het kan dus dat jouw haar anders reageert op Revita Shampoo. Hier kom je alleen achter door het te proberen.

Ingrediënten Revita Shampoo

Binnen deze review van Revita Shampoo hoort ook een overzicht van de werkzame ingrediënten. Waar bij de meeste haargroeistimulerende shampoo’s één ingrediënt werkt tegen haarverlies, is dat bij Revita een hele lijst.

  • Koper peptiden, spin traps, en rooibos houden je hoofdhuid gezond
  • Methylsulfonylmethane, aminozuren, emoe olie en biotine voeden je haren
  • Cafeïne en carnitine zorgen voor de doeltreffende werking van Revita
  • Procyanidin maakt je haar dikker
  • Ketoconazol helpt tegen haaruitval

Revita Shampoo Review: Blinde test

In deze video wordt Revita blind getest met een ander product. De video is interessant, maar best lang. Heb je weinig tijd, dan kan zo nu en dan een stukje doorspoelen geen kwaad.

Revita Shampoo kopen 

Revita Shampoo koop je gemakkelijk bij Hair Labs. Als je het voor het eerst gebruikt, kun je gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie. Voor vragen zit de deskundige klantenservice voor je klaar. Wil je Revita vaker gebruiken, dan kun je je aanmelden voor de voordelige abonnementsservice