• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Ontdek Maria Nila's Nieuwe Trio van Innovatieve en Verzorgende Stylingproducten

op October 03, 2023

 

Maak kennis met het gloednieuwe trio van innovatieve en verzorgende stylingproducten van Maria Nila, die het eenvoudig maken om je haar in een oogwenk te stylen en op te frissen!

Start met de Shaping Heat Spray, een lichtgewicht hittebescherming die je look helpt langer vast te houden en een must is voor het stylen van je haar met warmtetools. Ga verder met de Texture Spray die een getextureerd gevoel, volume en eindeloze stylingmogelijkheden biedt - met minimale moeite.

Voor het opfrissen van je haar tussen de wasbeurten door, is de Soothing Dry Shampoo de oplossing. Deze droogshampoo geeft een schoon gevoel binnen enkele seconden, terwijl de milde ingrediënten de gevoelige hoofdhuid koelen en verzorgen.

Met de nieuwe collectie kun je gemakkelijk experimenteren met je look, aangezien alle stylingsprays direct op droog haar kunnen worden gebruikt. Ze kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere stylingproducten van Maria Nila, of worden gebruikt als een go-to-trio wanneer je onderweg bent en alles wat je nodig hebt een snelle styling en opfrisbeurt is.

Net als bij alle Maria Nila-producten zijn deze nieuwe toevoegingen 100% veganistisch, gemaakt in Zweden en hebben ze klimaatgecompenseerde verpakkingen.

Maak kennis met de nieuwe producten:

Shaping Heat Spray

Deze lichte spray beschermt tegen schade van warmte-tools, terwijl het voorzichtig het haar vormt en ervoor zorgt dat je look langer meegaat. De spray bevat de actieve ingrediënten Squalane en Glycerine die het vochtgehalte in het haar en de hoofdhuid behouden. Het heeft een fruitige bloemengeur met noten van abrikoos, lelietje-van-dalen en roos.

Gebruiksaanwijzing Shaping Heat Spray:

  1. Schud de fles voor gebruik
  2. Spray Shaping Heat Spray in droog haar door de lengtes en punten
  3. Kam of borstel door het haar om het product gelijkmatig te verdelen voordat je verder gaat met warme stylingtools.

Voordelen van de Shaping Heat Spray:

  • Houdt het haar onder controle zonder dat het pluizig of statisch wordt
  • Helpt het haar vormen en houdt de look langer vast
  • Beschermt tegen hitte
  • Geeft een licht en luchtig gevoel
  • Medium hold
    Texture Spray 

    De perfecte en veelzijdige stylingproduct! Biedt medium hold zodat je volume kunt krijgen dat blijft zitten, eenvoudig een natuurlijke look kunt creëren en het haar definitie en karakter kunt geven. Texture Spray is geformuleerd met Squalane en Zonnebloemzaadextract om vocht in haar en hoofdhuid te behouden. Het heeft een frisse, fruitige geur met noten van jasmijn en perzik.

    Gebruiksaanwijzing Texture Spray:

    1. Schud de fles goed voor gebruik
    2. Spray Texture Spray in droog haar door de lengtes en wortels en style
    3. Dankzij de lichte formule kun je Texture Spray gedurende de dag opnieuw aanbrengen om textuur op te bouwen zonder het haar te verzwaren.

    Voordelen van Texture Spray:

    • Verzwaart niet fijn en dun haar
    • Geeft textuur
    • Geeft volume
    • Maakt haar gemakkelijk te stylen
    • Medium hold
      Soothing Dry Shampoo

       

      Een nieuw niveau van styling, waarbij styling en hoofdhuidverzorging worden gecombineerd in een kalmerende en verkoelende droogshampoo. Soothing Dry Shampoo geeft het haar een gewassen look en bevat milde ingrediënten zoals Aloë Vera en Niacinamide, waardoor het de beste vriend van de gevoelige hoofdhuid is. Ideaal voor degenen die onderweg zijn en niet willen inleveren op de zorg voor hun hoofdhuid. Ruikt fris bloemig met tonen van iris, witte jasmijn en amber.

      Gebruiksaanwijzing Soothing Dry Shampoo:

      1. Schud de fles goed voor gebruik
      2. Spray Soothing Dry Shampoo in droog haar door de wortels, en indien nodig ook in de lengtes. Houd de fles ongeveer 10 cm - 20 cm van het haar voor een gelijkmatig resultaat.
      3. Wacht een minuut voordat je het voorzichtig in de wortels masseert.

      Voordelen van Soothing Dry Shampoo:

      • Onmiddellijk opgefrist gevoel
      • Zacht voor de gevoelige hoofdhuid
      • Gaat jeukende hoofdhuid tegen en geeft een verkoelend gevoel
      • Kalmerende ingrediënten zoals Aloë Vera en Niacinamide
      • Licht hold
      LAAT EEN BERICHT ACHTER

      Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


      TERUG NAAR BOVEN