Nanoxidil is een zeer effectieve behandeling om haarverlies tegen te gaan. Het is het beste product voor mensen die hun haar willen behouden en verdere haaruitval willen tegengaan. Nanoxidil is vergelijkbaar met Minoxidil, maar dan effectiever en met een kleinere kans op bijwerkingen.

Wat is nanoxidil

Nanoxidil is vergelijkbaar met Minoxidil, maar met een lagere moleculaire dichtheid. De kleinere moleculen van Nanoxidil dringen gemakkelijker de hoofdhuid binnen. Het houdt de hoofdhuid gezond en geeft je haar alle kans om te blijven groeien.

 Is Nanoxidil iets voor mij? 

Als je nog geen haaruitvalpreventie gebruikt, is een product met Nanoxidil een erg goede keuze. Want Nanoxidil is zeer effectief en de kans op bijwerkingen is erg klein.

Als je op dit moment Minoxidil gebruikt, je tevreden bent over het resultaat en je geen bijwerkingen ervaart, dan raden wij je aan gewoon Minoxidil te blijven gebruiken. 

Gebruik je op dit moment Minoxidil en ben je niet tevreden over het resultaat en/of ervaar je vervelende bijwerkingen? Dan kun je het beste overstappen op Nanoxidil. Door de grotere effectiviteit kun je andere/betere resultaten verwachten. De kans op bijwerkingen is bij Nanoxidil erg klein.

Nanoxidil kopen 

Nanoxidil koop je in een lotion van DS.Laboratories. Dit is de Spectral.DNC-N. Een zeer effectieve lotion die naast Nanoxidil ook Aminexil bevat. Aminexil stimuleert de hergroei van je haar en voorkomt verharding van het collageen rondom de haarwortel.

Spectral.DNC-N met Nanoxidil