dunner haar

Dunner haar, wie krijgt er niet mee te maken? Bijna iedereen merkt op een bepaalde leeftijd dat het haar wat dunner wordt. Bij de één op z'n zestigste, bij de ander op z'n achtiende. De grootste boosdoener is erfelijke haaruitval en aan je vader of opa kun je zien hoe het zich bij jou zal kunnen ontwikkelen. Dunner haar is trouwens niet iets om mee te blijven zitten, je kunt er namelijk iets aan doen!

Maak dunner haar weer dik

Dunner haar maak je in een handomdraai weer dik. Dit doe je met Toppik. Toppik is een cosmetisch product dat je haar weer dik doet lijken. Het zijn microvezels die aan je haar blijven 'plakken'. Het resultaat is een volle bos met haar. Precies zoals je gewend was voordat je haar dunner werd. Wil je het echt goed aanpakken, combineer dan Toppik Hair Fibers met Revivogen. Met Toppik camoufleer je dunner haar en met Revivogen voorkom je verdere haaruitval.

Zo ontstaat dun haar

Je haar wordt eerst wat dunner bij de haarlijn. Je krijgt inhammen. Geen probleem, want je kamt je haar gewoon wat meer naar voren en niemand die het ziet. Maar langzaamaan begint het op de kruin ook wat dunner te worden. Nog even en je ziet je hoofdhuid er doorheen. Nu is het echt tijd voor actie. 

  • Tip: wacht de dunner wordende kruin niet af en start al eerder met bijvoorbeeld Revivogen, om je dikke mooie haar te behouden.

Van wie komt erfelijke haaruitval?

Moet je nu naar je vader of je (opa van je) moeder kijken om te zien hoe jouw dunner wordende haar zich zal ontwikkelen? Uit onderzoek blijft dat je naar beiden moet kijken. Want erfelijke haaruitval is een combinatie van beide genen. Wil je hier meer over weten? Lees: Komt mijn haaruitval van mijn moeders of vaders kant?

Voorkom dat je haar dunner wordt

Begint jouw haar dunner te worden, zorg dan dat het niet erger wordt. Toppik is een perfect product om je haar te verdikken. Maar het dunner worden van je haar gaat wel door. Gebruik daarom naast Toppik een haaruitval preventieproduct, zoals Revivogen. Revivogen is een natuurlijke oplossing. Die bevat dus alleen natuurlijke ingredienten. Maar je kunt ook kiezen voor iets agressievere producten zoals Minoxidil of Nanoxidil. Zo behoud je je mooie volle haar en zorg je met Toppik Hair fibers dat ook de dunnere plekjes niet opvallen. Zo blijf je er voor altijd geweldig uitzien.

De beste middelen tegen dunner haar