• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Haarverlies voorkomen

op September 15, 2016

Voorkom haarverlies

Haarverlies is een nachtmerrie voor veel mannen en vrouwen. Of je jong bent of ouder, je kunt er zo mee te maken krijgen. De één iets heftiger dan de ander. Het goede nieuws is: je kunt er iets aan doen. Maar pas op, want als je haar eenmaal verdwenen is komt het niet meer terug. Daarom is het zo belangrijk om haarverlies te voorkomen. En je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

"Kaal worden is een keuze"

Erfelijk haarverlies

In bijna alle gevallen van haarverlies gaat het om zogenoemd erfelijk haarverlies. Erfelijk haarverlies is goed te behandelen. En dan hoef je niet direct te denken aan een pruik of haartransplantatie. Wij hebben geweldige, laagdrempelige producten om erfelijk haarverlies te voorkomen.

Wees er snel bij

Op het moment dat je merkt dat je haar uitvalt, is het al een hele tijd aan de gang. Vaak merk je het pas als de helft van je haar al is uitgevallen. Toch ben je dan nog ruim op tijd om de rest van je haar te redden. Daarbij zijn haren vaak nog niet helemaal verdwenen. Ze zijn alleen heel dun en kort geworden, waardoor ze niet meer opvallen. Het goede nieuws is: Zolang je haren er nog zijn, kunnen ze weer gaan groeien. 

Bewezen haaruitval preventiemiddelen

Ingrediënten zoals Biotine (vitamine B8), Saw Paletto en Minoxidil/Nanoxidil helpen haarverlies voorkomen. Wij verkopen alleen de beste producten die jou kunnen helpen haarverlies te voorkomen.

Puur natuur van Revivogen

Revivogen maakt gebruik van louter natuurlijke ingrediënten die helpen haarverlies te voorkomen. Revivogen blokkeert het enzym 5-alpha-reductase, waardoor testosteron niet meer kan worden omgezet in dihydrotestosteron (DHT). DHT is een belangrijke veroorzaker van erfelijke haaruitval. Revivogen kent geen bijwerkingen.

Stimuleren met lasers van HairMax 

De FDA goedgekeurde laserkammen (lowlevellasers) van HairMax zorgen voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid. Hierdoor krijgt de haarwortel meer voedingsstoffen en kan hij meer keratine aanmaken. Je haar groeit beter en wordt langer en dikker. Het gebruik van een laserkam is het meest effectief in combinatie met Revivogen of Minoxidil/Nanoxidil.

Minoxidil/Nanoxidil van DS Laboratories

Minoxidil is een bewezen product tegen haarverlies. Het is bij toeval ontdekt toen Minoxidil als geneesmiddel werd gebruikt. De verbeterde versie van Minoxidil is Nanoxidil. Nanoxidil is op basis van Minoxidil ontwikkeld. Niet als geneesmiddel, maar direct als haargroeimiddel. Minoxidil/Nanoxidil is erg effectief bij haarverlies op de kruin. Op de haarlijn werkt het ook, maar het is daar minder effectief. Minoxidil kan bijwerkingen hebben. Deze bijwerkingen komen we bij Nanoxidil nauwelijks nog tegen. Lees ook het artikel: Minoxidil VS Nanoxidil.

Haarvitaminen van Foligain, Toppik en HairVitals

Vitaminen zijn belangrijk voor je lichaam. Zo zijn ze ook belangrijk voor je haar. Maar je haren hebben andere vitaminen nodig dan de rest van je lichaam. Daarom hebben we verschillende vitamines in ons assortiment. Deze vitaminen maken je haren en nagels sterker, gezonder en mooien. De vitaminen hebben geen bijwerkingen en het kan sowieso geen kwaad ze te gebruiken. 

Vraag om hulp 

Ervaar je haarverlies? Of denk je dat je haar misschien iets dunner begint te worden? Vraag onze experts dan om advies. Zij weten precies welk product voor jouw haar geschikt is. Of dat je er zelfs helemaal niks aan hoeft te doen. Bel of e-mail onze klantenservice en je krijgt een eerlijk advies op maat.

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


TERUG NAAR BOVEN