Vragen over Toppik

Toppik is een laagdrempelig en gemakkelijk te gebruiken product. Toch krijgen we er regelmatig vragen over. Toppik is een cosmetisch product dat dunnere plekken camoufleert en je haar dikker en voller maakt. In combinatie met de bijbehorende Fiberhold Spray kun je er zelfs mee door weer en wind. Niemand zal merken dat je Toppik gebruikt. 6 veel gestelde vragen vind je hieronder.

1. Kan ik mijn stylingproducten gebruiken in combinatie met Toppik?

Jazeker. De meeste mensen gebruiken Toppik Fiberhold Spray als styling product. Dit zorgt ervoor dat de Toppik haarvezels perfect op hun plek blijven, het is waterafstotend en het zorgt dat de Toppik niet gaat klonteren. Een gel, wax of eigen haarspray kun je ook prima in combinatie met Toppik Hair Fibers gebruiken.

2. Kan ik Toppik op mijn haarlijn gebruiken?

Jazeker, Met de Toppik Hairline Optimizer creëer je zelfs een heel natuurlijke haarlijn.

3. Moet ik kort haar hebben om Toppik te kunnen gebruiken?

Nee hoor, ook met middellang en lang haar kun je met Toppik dunnere plekken perfect camoufleren. Dames gebruiken Toppik vaak om de breder wordende scheiding te camoufleren.

4. Spoelt Toppik eruit als mijn haar nat wordt?

Toppik is niet watervast, maar het spoelt er ook niet zomaar uit. Fixeer de Toppik Hair Fibers met Toppik Fiberhold Spray, zodat de vezels beter aan je haren hechten. Dankzij deze spray kun je er wel gewoon mee door weer en wind.

5. Kunnen anderen mijn haar aanraken zonder dat ze merken dat ik Toppik gebruik?

Jazeker, Toppik Hair Fibers hechten dankzij lichte statische elektriciteit aan je haar. Ze zijn zo klein (poedervormig) dat je ze niet kunt zien.

6. Kun je in fel licht zien dat ik Toppik gebruik?

Nee, of je moet het onder een vergrootglas leggen. Maar dat zal niet gebeuren. Hoe fel het licht ook is, de haarvezels zijn zo klein dat ze niet te zien zijn. Zeker niet als je je haar hebt gestyled met Fiberhold Spray, haarspray of gel.

Tenslotte: wat is jouw vraag over Toppik?

Heb jij ook een vraag over Toppik? Bijvoorbeeld over het product, of het gebruik ervan. Stel je vraag aan onze klantenservice en we geven je direct een persoonlijk antwoord. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je kunt ons bellen (010 8200 362) of mailen (info@hairlabs.nl).