• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Toppik

op December 14, 2012

Toppik

Toppik Hairfibers is een geweldig product om dunner wordend haar weer om te toveren in een volle bos. Toppik is marktleider op het gebied van cosmetische haarproducten en dat is niet voor niets. Met Toppik krijg je de zekerheid dat je haar er perfect uitziet en dat niemand merkt dat je hiervoor Toppik gebruikt.

Zo gebruik je Toppik

Toppik is eenvoudig in gebruik en hierdoor voor iedereen toegankelijk. Toch kan ook een vervend Toppik gebruiker zijn techniek altijd nog verder verbeteren. Zodat hij minder Toppik Hair Fibers hoeft te gebruiken en een beter resultaat bereikt.

1. Wassen en behandelen

Je wast je haar zoals altijd en maakt het goed droog

  • Shampoo

Toppik Shampoo

Was je je haar met shampoo? Gebruik dan Toppik Hair Building Shampoo. Dit maakt je haar dikker omdat natuurlijke keratine en proteinen worden toegevoegd aan de binnenkant van uw haarschacht. Het resultaat is dikker, gezonder haar met minder doorkijk op de hoofdhuid.

Gebruiksaanwijzing:

Het haar goed nat maken. De shampoo in masseren, 1 minuut laten intrekken en grondig uitspoelen.

  • Conditioner

Toppik Conditioner

Gebruik je na het wassen nog een conditioner? Gebruik dan Toppik Hair Building Conditioner. Met zijn krachtige concentratie van antioxidanten, vitaminen en keratine proteïnen krijg je dikker, voller en gezonder uitziend haar.

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen op handdoekdroog haar en lichtjes inmasseren. Daarna 1 minuut laten intrekken en grondig uitspoelen

  • Fattener

Toppik Hair Fattener

Wil je nog meer dikte en vollume toevoegen aan je haar? Gebruik dan ook wat Toppik Hair Fattener. Dit is een zeer geconcentreerde behandeling van keratine proteïnen en voedingsstoffen die diep in de wortel van het haar penetreren. Dit laat je haar er nog dikker en voller uitzien.

Gebruiksaanwijzing:

Breng Toppik Hair Fattener aan, door met de vingertoppen vanaf de huid langs het haar te strijken. Zorg ervoor dat de Toppik Fattener gelijkmatig over het haar wordt verdeeld. De Fattener dient niet te worden uitspoelt.

2. Toppik Hair Fibers

Toppik Hair Fibers

Breng eerst je haar in het gewenste model. Strooi vervolgens Toppik Hair Fibers op de plekken waar je haar iets dunner wordt of daar waar de hoofdhuid zichtbaar wordt. Toppik strooi je op je haar, je hoef het niet in te wrijven.

  • Haarlijn verbeteren

 Toppik ApplicatorToppik Hairline optimizer

Om je haarlijn te verbeteren en een natuurlijke uitstraling te geven kun je de Toppik Spray Applicator gebruiken. Deze geeft een zeer goed resultaat en zorgt voor een zuinig gebruik van de fibers.

Een ander handig hulpmiddel voor je haarlijn is de Toppik Hairline Optimizer. Hiermee werk je inhammen in een handomdraai weg, zonder Fibers te knoeien.

  • Uitstellen van de verfbeurt

Een veel gebruikt handigheidje is om uitgroei te camoufleren met Toppik. Zo kun je het verven van je haar met wel twee weken uitstellen. Alweer een voordeel van Toppik.

3. Fixeren

Toppik Fiberhold spray

Nadat je klaar bent met de Toppik Hairfibers, kun je de laatste behandeling uitvoeren. Dit is het afsprayen met Toppik Fiberhold Spray. Dit doe je om er zeker van te zijn dat de Toppik niet uit je haar waait. Maar ook om je haar in het gewenste model te houden.

Een ander voordeel is dat deze spray enigszins waterafstotend is, zodat je er zonder zorgen mee door een redelijke regenbui kunt lopen. Zonder dat je Toppik verliest.

4. Je haar in model brengen

Wil je het haar verder in model brengen, wacht dan tot de coverspray droog is. Daarna kun je je haar gewoon modelleren zoals je dat gewend bent.

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


TERUG NAAR BOVEN