• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Tips voor een rimpellozer bestaan

op February 10, 2020

 

Tips voor een rimpellozer bestaan

We hebben er allemaal wel eens last van, dat je in de spiegel kijkt en je afvraagt waar die jonge rimpelloze huid gebleven is. De huid verandert naarmate we ouder worden, dat is geen geheim. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat we iets langer kunnen genieten van die strakke huid?

Het liefst zou je de tijd stilzetten of terugdraaien naar het moment dat je baalde van dat ene jeugdpuistje in plaatst van een nieuwe rimpel in het gezicht. Maar wat is eraan te doen? We worden allemaal ouder, dat kunnen we niet tegengaan.

Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat we onze huid kapot maken. Denk aan bijvoorbeeld fronzen of zonnen. Fronzen kan ervoor zorgen dat de lijntjes die je in je gezicht trekt blijven staan. Te veel zonnen speelt ook een grote factor bij het ouder worden van de huid. Het is daarom altijd verstandig om een crème met spf te gebruiken. Deze beschermt je tegen de zon 

Verder is een gezonde levensstijl ook ontzettend belangrijk. Door voldoende water te drinken zorg je er ook gelijk voor dat je huid goed gehydrateerd blijft. Een goed gehydrateerde huid draagt ook bij aan het uitstellen van de eerste lijntjes.

Met een gezonde levensstijl bedoelen we niet alleen op het gebied van eten, het is namelijk ook heel belangrijk dat je je goed voelt. Een goede nachtrust is dus belangrijk. Slaaptekort kan ervoor zorgen dat je meer hormonen aan gaat maken, deze kunnen ervoor zorgen dat de huid verslapt. Ook is stres een negatieve factor voor onze huid. Stres maakt namelijk een stofje aan dat ervoor zorgt het collageen verminderd. Collageen is heel belangrijk voor het behouden van de elasticiteit van de huid. 

Maar wat kunnen we dan doen tegen de rimpels?

Buiten het dragen van een spf en ervoor zorgen dat je gezond leeft zijn er ook voedingssupplementen die je helpen bij het behouden van een strakke en stralende huid.

Zo is er bijvoorbeeld Collageen Linn en Hyaluronzuur Linn. Collageen en hyaluronzuur zijn stoffen die worden aangemaakt door je lichaam. Dit neemt af vanaf je 25e jaar en zorgt er vanaf dat moment voor dat de huid verouderd. Door het extra innemen van collageen zorg je ervoor dat je huid elastisch blijft. Dit is heel belangrijk wanneer je rimpels wilt voorkomen. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Dit zal ook bijdragen aan de jeugdigheid van het gezicht. Deze producten kunnen door iedereen boven de 18 gebruikt worden. Het werkt namelijk zowel bestrijdend als beschermend tegen rimpels en andere oneffenheden.

Na al deze tips nog vragen over het behouden van een glanzende en rimpelloze huid? Bel of e-mail dan onze professionals van de klantenservice voor een persoonlijk advies.

 

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


TERUG NAAR BOVEN