• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Nieuw: Maria Nila Scalp Treatments

op June 10, 2024

 

Bij Hairlabs.nl breiden we ons Care & Style portfolio uit met twee nieuwe hero-producten, speciaal ontwikkeld om jouw hoofdhuid en haar in perfecte conditie te brengen.

De Head & Hair Heal collectie is uitgebreid met een Kalmerend Serum, geformuleerd om jeukende en schilferige hoofdhuid te behandelen. Daarnaast voegen we het Exfoliërende Serum toe aan de Purifying Cleanse collectie, dat ontwikkeld is om de hoofdhuid en het haar diep te exfoliëren en reinigen. Terug naar de basis met deze nieuwe helden voor jouw hoofdhuid!

 

Head & Hair Heal Soothing Serum


Een kalmerend serum voor de hoofdhuid, verrijkt met actieve ingrediënten die de gezondheid van de hoofdhuid ondersteunen. Dit snel absorberende en niet-vette serum kalmeert een droge, jeukende en schilferige hoofdhuid. Het serum is dermatologisch getest en is een perfecte aanvulling voor degenen die al de Head & Hair Heal collectie gebruiken, of voor iedereen die hun bestaande haarverzorgingsroutine wil verbeteren.

Hoe te gebruiken Het serum kan worden aangebracht op een vochtige of droge hoofdhuid. Het product hoeft niet uitgespoeld te worden en kan dagelijks gebruikt worden.

Belangrijke ingrediënten

  • Aloë Vera extract: Vermindert ontstekingen en heeft een kalmerend effect op de hoofdhuid. Het werkt langdurig verlichtend op geïrriteerde en jeukende hoofdhuid.
  • Pepermunt extract en cafeïne: Werken als een mild verkoelend middel voor een verfrissend en ontwakend gevoel op de hoofdhuid.
  • Hyaluronzuur: Hydrateert en verzacht de hoofdhuid, waardoor deze verfrist, gehydrateerd en minder geïrriteerd aanvoelt.

 

Purifying Cleanse Exfoliating Serum

Een exfoliërende behandeling van 10 minuten die de hoofdhuid zacht exfolieert met ingrediënten zoals Glycolzuur en AHA zuur. Dit product exfolieert de hoofdhuid diep en verwijdert opbouw en residu, zonder het haar uit te drogen. Als je last hebt van een schilferige, jeukende of vette hoofdhuid, is dit jouw go-to product. Het serum is dermatologisch getest.

Hoe te gebruiken Breng aan op een vochtige of droge hoofdhuid voor het douchen. Breng druppels aan op de hoofdhuid, masseer in en laat 10 minuten zitten voordat je uitspoelt. Volg met je favoriete shampoo en conditioner.

Belangrijke ingrediënten

  • Glycolzuur (5%): Bewezen als therapie voor huid en hoofdhuid. De kleine molecuulgrootte van glycolzuur zorgt voor effectieve penetratie van de hoofdhuid, wat leidt tot exfoliatie en reiniging.

Optimaliseer je hoofdhuidverzorging met de nieuwe Maria Nila Scalp Treatments, nu verkrijgbaar bij Hairlabs.nl!

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


TERUG NAAR BOVEN