• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Hoe breng je toppik aan?

op January 20, 2012

Toppik aanbrengen

Als je nog maar net met Toppik begint, dan is het nog even wennen met aanbrengen. Het is daarom helemaal niet gek om wat hulp in te roepen. Maar ja, het gebruik van Toppik is wel iets heel persoonlijks. Dus om nou jan en alleman erbij te vragen om te helpen de Toppik goed te verdelen, dat doe je niet zo snel. 

Doe het zelf

Toppik is een uitermate geschikt product om zelf te doen. Gewoon op een stoel voor de spiegel. Aan het begin is het even wennen (vooral de onzekerheid of het wel goed ‘dekkend’ is), maar als je het eenmaal onder de knie hebt gaat het als vanzelf. Dan wordt het net zo vanzelfsprekend als tanden poetsen, wax in je haar smeren of dagcrème aanbrengen. Zorg, voordat je begint, wel dat je een verdeler (Toppik Spray Applicator) en een hairline optimizer hebt aangeschaft. Die helpen je de toppikvezels op de juiste plek op je hoofd aan te brengen. Wel zo handig.

Cubic mirror

Voor het camoufleren van inhammen aan de voorkant kun je prima met een gewone spiegel uit de voeten. Voor dat dunnere plekje boven op je hoofd wordt het lastiger. Om een goede blik op dit gedeelte te kunnen werpen, sta je in sommige gevallen voor de spiegel alsof je twister aan het spelen bent. In de meest acrobatische houding, om maar goed zicht op dat plekje te hebben. 

De oplossing is simpel, de Cubic mirror. Hij ziet er misschien raar uit, maar hij werkt geweldig. In 1 keer heb je een goed overzicht over de hele bovenkant van je hoofd. Met behulp van cubic mirror is het eenvoudig om de Toppik goed dekkend aan te brengen. Zonder dat je hulp nodig hebt van anderen.

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


TERUG NAAR BOVEN