De Inspectie voor de GezondheidsZorg IGZ heeft aangekondigd de haaruitval preventieproducten Finasteride en Dutasteride
te verbieden bij vrouwen. Deze producten zijn ooit ontwikkeld als medicijn voor prostaatklachten. Een bijwerking bleek een verhoogde haargroei op het hoofd te zijn. Vervolgens zijn deze producten verder ontwikkeld voor haaruitvalpreventie.

Krantenbericht Revivogen

Bijwerking bij vrouwen

Duizenden Nederlandse vrouwen slikken Finasteride. Hieronder bevinden zich ook tieners met erfelijke haaruitval. Een vervelende bijwerking bij vrouwen is echter dat wanneer zij zwanger worden, de kans op een baby met misvormingen aan het geslachtsorgaan groot is. Bij mannen kent dit product ook bijwerkingen. Zo kunnen zij last krijgen van libido-verlaging.

Alternatief haaruitval preventieproduct

Voor vrouwen is haaruitval vaak een nog groter probleem dan voor mannen. Gelukkig is er een goed alternatief. Dit is Revivogen. Revivogen is een haaruitval preventiemiddel op basis van natuurlijke ingredienten en zonder vervelende bijwerkingen. Revivogen hoeft niet als tablet geslikt te worden. Het wordt als lotion direct op de hoofdhuid gedruppeld.

DHT is de oorzaak van erfelijke haaruitval

Het is bij artsen en wetenschappers allang bekend dat DHT (Dihydrotestosteron), een derivaat van het mannelijk hormoon testosteron, de oorzaak is voor erfelijke haaruitval. Het enzym 5AR is verantwoordelijk voor de omzetting van testosteron in dit DHT. Een vermindering van die omzetting resulteert direct in minder DHT, waardoor erfelijke haaruitval kan worden beperkt. 

Revivogen, een natuurlijk en bewezen middel

Revivogen maakt gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben. Revivogen blokkeert de werking van het enzym 5AR, waardoor testosteron in de hoofdhuid niet meer omgezet wordt in dihydrotestosteron (DHT).

Meer informatie over de werking van Revivogen vindt u op www.revivogen.nl

Revivogen; meer info en direct bestellen