• Gratis bezorging vanaf €40
 • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
 • Niet-goed-geld-terug-garantie

 

Zakelijk / Dealer worden bij Hair Labs: Groothandel Haarproducten

Wil je een officieel verkooppunt worden van hoogwaardige haarproducten? Hair Labs, onderdeel van LabStores, is een erkende groothandel van diverse merken zoals Toppik, Viviscal, Foligain, Linn Pharma, DS Laboratories, Giovanni Cosmetics, en Revivogen in de Benelux & Europa. We zijn altijd op zoek naar fysieke verkooppunten zoals salons, klinieken en webwinkels die geïnteresseerd zijn in het distribueren van onze merken.

 

 

De voordelen van een Hair Labs dealer zijn talrijk:
 • Verkoop de producten als een officieel verkooppunt en geniet van uitstekende marges.
 • Profiteer van onze telefonische helpdesk voor productinformatie en bestellingen.
 • Ontvang een vermelding als dealer op onze diverse webshops, mits je laatste bestelling minder dan 1 jaar geleden is geplaatst.
 • Krijg toegang tot hoogwaardig beeldmateriaal voor je website, nieuwsbrieven en algemene promotie.
 • Gegarandeerde verzending binnen 24 uur op werkdagen na het plaatsen van een bestelling.

 

 

Voorwaarden zakelijk account:
 1. Je onderneming moet ingeschreven zijn bij de KvK als kapper, salon of kliniek.
 2. Verkoop de producten alleen aan consumenten in Nederland, België en Luxemburg via je winkel en/of eigen webshop.
 3. Hanteer de door ons vastgestelde consumenten verkooptarieven.
 4. Vermeld geen gelijksoortige producten van andere leveranciers op je website.

Assortiment

Klik hier om naar onze Merken pagina te gaan en ontdek het volledige aanbod aan hoogwaardige haarproducten die we met trots aanbieden. Bij Hair Labs streven we ernaar om alleen de allerbeste merken aan te bieden, zodat jij als dealer jouw klanten de beste haarproducten kunt bieden.


Certificeringen

Klik hier om naar onze Certificeringen pagina te gaan en ontdek waarom wij de betrouwbare partner zijn voor hoogwaardige haarproducten. Bij Hair Labs streven we ernaar om alleen de allerbeste kwaliteit aan te bieden, zodat jij als dealer jouw klanten de beste haarproducten kunt bieden.


Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hairlabs.nl of bel een van onze accountmanagers op 010-8200362.

 

 

Bij Hair Labs streven we naar een snelle responstijd en bieden we regelmatige communicatie met onze dealers via nieuwsbrieven, waarin we je op de hoogte houden van nieuwe producten, promoties en belangrijke informatie.

 

We kijken ernaar uit om samen te werken en jou als waardevolle dealer van Hair Labs te verwelkomen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

TERUG NAAR BOVEN